Angažujte nas

Poverite organizaciju Vaših događaja, seminara, konferencija i kongresa vodećoj agenciji kongresnog turizma u Srbiji.

Pošalji zahtev

Ocenite Internet prezentaciju Miross d.o.o.
  •  
  •  
  •  
  •  

O nama

 
 

Od svog osnivanja 1990. godine turistička agencija Miross se uspešno bavi organizacijom seminara, kongresa, specijalnih aranžmana i putovanja. U skladu sa našom politikom transparentnog poslovanja je i napomena da je reč o privatnom preduzeću u vlasništvu Mirjane Šaletić i Mirjane Nenadić, koje ima Licencu A kategorije br 299/17.02.2010. Član smo: IATA (International Air Transport Association), ICCA (International Congress and Convention Association), ASTA (Amercian Society of Travel Agents, International Chapter), YUTA (Jugoslovensko udruženje turističkih agencija) i MCB-a (Montenegro Convention Bureau).

Osim o našem članstvu u raznim međunarodnim institucijama, za vas, poštovani klijenti, je najbitnije da znate da onog trenutka kada ste nas angažovali mi na sebe preuzimamo sve vaše brige i obaveze oko organizacije željenih događaja – od rezervacije hotela i restorana preko organizovanja svih vrsta manifestacija do same komunikacije sa vašim zvanicama.

Sa 26 stalno zaposlena radnika u Beogradu i Podgorici i više spoljnih saradnika naša agencija ima ugovore sa svim beogradskim i većinom hotela u Srbiji. U Crnoj Gori ima posebno preduzeće koje obavlja iste poslove i poslovnim ugovorima pokriva celu Crnu Goru.

Uključeni smo u rezervacioni sistem AMADEUS, koji omogućava avio, hotelske, rent-a-car rezevacije u čitavom svetu, kao i BSP za automatsko izdavanje avio karata.

Montenegro Wild BeautyKongresni biro srbije

IATA ICCA YUTA