Angažujte nas

Poverite organizaciju Vaših događaja, seminara, konferencija i kongresa vodećoj agenciji kongresnog turizma u Srbiji.

Pošalji zahtev

Ocenite Internet prezentaciju Miross d.o.o.
  •  
  •  
  •  
  •  

Naši klijenti

Do sada smo organizovali mnoštvo konferencija i manifestacija za raznovrsne klijente, među kojima su od poznatijih FIAT, FEST, Bitef, Grad teatar Budva, Belef, Infant, Sterijino pozorje i mnogi drugi.

Miross pruža turističke uslugе i domaćim i stranim preduzećima i organizacijama poput Narodne banke Srbije, Komisije za sprečavanje pranja novca, Ministratsva kulture, Ministartstva prosvete, Centra za kulturu Stari grad, Medija centra, Agencije za borbu protiv korupcije, Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova, Narodna Skupstina Srbije i drugih.

Takođe, pružali smo kompletnu logističku podršku u organizaciji seminara nevladinih organizacija: Građanske inicijative, CeSID, Beogradski centar za ljudska prava, Fond za otvoreno društvo, Fond centar za demokratiju, BEFPI, Centar za antiratnu akciju, Fond za humanitarno pravo, Helsinški odbor za ljudska prava, Glas razlike, Parnas, Nacionalna opservatorija, itd.

Miross - O namaOd septembra 2006. smo ovlašćeni agent za sve agencije Ujedinjenih Nacija u Srbiji (UN, UNICEF, UNHCR, UNDP i druge) a od 2007. smo njihov zvanični agent i u Crnoj Gori. Od juna 2009. smo zvanični agent GTZa, kasnije GIZa – Nemačke vladine organizacije, za sva njihova službena putovanja.

Budite i Vi jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.