Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na svetu po Eventex-u

29.07.2020.

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na svetu po Eventex-u

Sa ponosom objavljujemo da smo, kao deo EventArchitect Grupe, osvojili najprestižniju nagradu u industriji sastanaka, konferencija i događaja (MICE). Eventex nagrada je ultimativni benčmark za profesionalne organizatore događaja, organizatore sastanaka, promotere i profesionalce u oblasti komunikacija i  predstavlja vrhunac njihovih dostignuća u stvaranju iskustava i događaja koji pomeraju granice. Globalna Eventex nagrada za događaje promoviše najinovativnije, najkreativnije i najefektivnije događaje iz celog sveta. 

Želimo da se zahvalimo svim našim klijentima, saradnicima i celom timu na poverenju i podršci tokom svih ovih godina. Nastavićemo da težimo ka unapređenju i poboljšanju!


O Eventex-u

Eventex je osnovan 2009. godine i predstavlja vodeći benčmark u MICE industriji. 
Danas je Eventex nagrada najvažnije priznanje u svetu konferencija, sastanaka i događaja. Predstavlja izvanredna dostignuća, najbolji kvalitet usluga ili fascinantnu kreativnost u produkciji vrhunskih događaja koji pomeraju granice. Od 2009. više od 2000 učesnika iz preko 85 država širom sveta takmičilo se za prestižnu Eventex nagradu.

Eventex Index predstavlja stalnu izvrsnost u MICE industriji tokom poslednje 3 godine, na osnovu broja Eventex nagrada osvojenih u tom periodu.

Ostale novosti

30.06.2021.

IATA Centar za putovanja

Spakovani i spremni za put? Imate li sve što je potrebno kako bi ste započeli vaš put? Saznajte o svim zdravstvenim i administrativnim zahtevima zemlj...

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...

07.07.2020.

Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konfere...

Kao dugogodišnji član ICCA organizacije, učestvovali smo na najprestižnijem svetskom ICCA događaju, koji je po prvi put održan virtuelno.