Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konferenciji

07.07.2020.

Kao dugogodišnji član ICCA organizacije, učestvovali smo na najprestižnijem svetskom ICCA događaju, koji je po prvi put održan virtuelno.

Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konferenciji

Na našem virtuelnom štandu prezentovali smo Miross Live platformu za online događaje svetskim liderima MICE industrije. Miross live je doživeo ogroman uspeh i velike pohvale zbog lakoće korišćenja, visokog nivoa bezbednosti, stabilnosti i interaktivnosti sa publikom.

Sa ponosom objavljujemo da preko 20 klijenata širom sveta trenutno koristi našu Miross Live platformu, koja je dostupna za sve online događaje, za bilo koji broj učesnika i u praktično neograničenom broju virtuelnih soba.

Pridružite nam se i saznajte zašto je baš Miross Live platforma izbor lidera svetske MICE industrije.

O ICCA:

ICCA je globalni lider i najveća asocijacija u internacionalnoj MICE industriji. Od osnivanja 1963. godine, ICCA predstavlja najbolje destinacije i sastoji se od preko 1,100 članova kompanija i organizacija iz skoro 100 zemalja širom sveta. 

Ostale novosti

30.06.2021.

IATA Centar za putovanja

Spakovani i spremni za put? Imate li sve što je potrebno kako bi ste započeli vaš put? Saznajte o svim zdravstvenim i administrativnim zahtevima zemlj...

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET

29.07.2020.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na...

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...