Pomoć u borbi protiv COVID-19

28.03.2020.

Miross će svoje logističke usluge održavanja online edukacija za medicinske radnike pružati - besplatno!

Pomoć u borbi protiv COVID-19

Za sva medicincka udruženja, institucije kao i pojedince koji su uključeni u borbu sa pandemijom virusa COVID-19, Miross će u narednom periodu vršiti usluge podrške u organizaciji video sastanaka, konferencija, kongresa, kao i svih ostalih aktivnosti u svrhu razmene znanja i informacija sa ciljem sprečavanja širenja virusa - bez nadoknade.

Sve naše usluge koordinacije, organizacije sastanaka, edukativnih sesija, simpozijuma putem Interneta, webinara i ostalih virtualnih događaja biće besplatne za prethodno navedene ustanove i pojedince.

Za sva pitanja, možete nam se obratiti putem e-mail-a na adresu: office@miross.rs (s obzirom da ćemo naše usluge pružati isključivo elektronskim putem, u skladu sa merama izolacije pojedinaca i zabrane fizičkih kontataka između ljudi tokom trajanja pandemije i vanrednog stanja u Republici Srbiji).
 

Ostale novosti

30.06.2021.

IATA Centar za putovanja

Spakovani i spremni za put? Imate li sve što je potrebno kako bi ste započeli vaš put? Saznajte o svim zdravstvenim i administrativnim zahtevima zemlj...

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET

29.07.2020.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na...

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...