Pomoć u borbi protiv COVID-19

28.03.2020.

Miross će svoje logističke usluge održavanja online edukacija za medicinske radnike pružati - besplatno!

Pomoć u borbi protiv COVID-19

Za sva medicincka udruženja, institucije kao i pojedince koji su uključeni u borbu sa pandemijom virusa COVID-19, Miross će u narednom periodu vršiti usluge podrške u organizaciji video sastanaka, konferencija, kongresa, kao i svih ostalih aktivnosti u svrhu razmene znanja i informacija sa ciljem sprečavanja širenja virusa - bez nadoknade.

Sve naše usluge koordinacije, organizacije sastanaka, edukativnih sesija, simpozijuma putem Interneta, webinara i ostalih virtualnih događaja biće besplatne za prethodno navedene ustanove i pojedince.

Za sva pitanja, možete nam se obratiti putem e-mail-a na adresu: office@miross.rs (s obzirom da ćemo naše usluge pružati isključivo elektronskim putem, u skladu sa merama izolacije pojedinaca i zabrane fizičkih kontataka između ljudi tokom trajanja pandemije i vanrednog stanja u Republici Srbiji).
 

Ostale novosti

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET

29.07.2020.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na...

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...

07.07.2020.

Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konfere...

Kao dugogodišnji član ICCA organizacije, učestvovali smo na najprestižnijem svetskom ICCA događaju, koji je po prvi put održan virtuelno.